A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Новини відділу освіти

70-річчя від дня народження Володимира Івасюка

З метою відзначення 70-річчя від дня народження Володимира Івасюка, основоположника української естрадної музики, композитора, лауреата Державної премії України імені Т.Г. Шевченка, Героя України в Сербичанському НВК було проведено годину - пам’яті «Стежками творчості В. Івасика». На заході вчитель музичного мистецтва Л.А. Яковина розповіла дітям про творчість композитора, також учениця 7 класу Підгорна О. прочитала вірш- пам’яті В. Івасика, діти переглянули відеоролик про загадкову смерть композитора, а на кінець заходу всі учасники виконали славнозвісну «Червону руту». Ведучими були учениці 8 класу Олійник Д. та Харабара А.     

12:51 10.03.2019

СВЯТКУВАННЯ 8 березня у Сербичанському НВК

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг. Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Першими порадували своїми привітаннями, своїми виступами молодші дошкільнята. Цікаво пройшло свято в першому класі. У  наймолодших на святі «Мама та я» дітки змагалися в спортивних змаганнях, адже спорт – це запорука здоров’я. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям на виступі діток 2 та 3 класів.  Заздалегідь дітки малювали портрети своїх мам до свята у 4 класі. У 4 та 5 класі була проведена конкурсно-розважальна программа, в якій хлопчики в свою чергу вітали дівчат, дарували всім жінкам власноруч виготовлені подарунки, та спробували побути в ролі дівчаток.  Приємною несподіванкою була поява і привітання на святі директора НВК.              

12:16 10.03.2019

Відділ освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА щиро вітає з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня!

Шановні, дорогі, прекрасні, чудові жінки! Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Хай щастя наповнює кожен Ваш день, нехай осяйна посмішка завжди прикрашає Ваше обличчя, а сонячний весняний настрій ніколи не залишає Вас. Щоб завжди Ви були оточені увагою і турботою, усі квіти та багатства світу нехай будуть біля Ваших ніг. Незгасаючої краси, вічної молодості, міцного здоров’я, тепла і родинного затишку, добробуту і довголіття, миру і здійснення мрій!

10:33 08.03.2019

Шевченківські дні в Сербичанському НВК

Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Творчість цього поета можна не любити, можна критикувати, можна ставитися до неї із великою любов’ю… У будь-якому випадку байдужим вона не залишає нікого. У чому ж феномен нашого великого митця? Чому і сьогодні, майже через півтора століття після його смерті, твори, написані Великим Кобзарем, хвилюють, навчають, тривожать душі?  Син кріпака, сирота змалку, талановитий юнак, що не має змоги розвинути свій талант художника… Про ці факти з життя Тараса Григоровича ми знаємо давно. Повторюємо їх як завчену раз і назавжди інформацію, анітрохи не замислюючись над їх справжньою сутністю: яку ж силу духу слід мати, щоб у таких умовах не зламатися, не збайдужіти душею, не зчерствіти серцем, а все думати і піклуватися про свій народ?

19:47 07.03.2019

«Ознайомлення з методикою роботи за програмою міжкультурної та громадянської освіти «Український віночок» курсу «Культура добросусідства»

Навчальний курс «Культура добросусідства» є інтегрованим курсом виховної спрямованості, який може стати сьогодні унікальним інструментом формування соціальної компетентності й гармонізації міжкультурних відносин у регіонах України.

19:35 07.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень