A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Володимир Івасюк – митець, який надто любив Україну

Дата: 11.03.2019 12:17
Кількість переглядів: 3

4 березня 70 років тому народився видатний український композитор, поет, творець української поп-музики Володимир Івасюк, який поплатився життям за любов до України.

Володимир Івасюк - один із творців української естрадної музики. Видатний українець прожив усього 30 років і за своє коротке життя написав 107 пісень, 53 інструментальні твори, створив музику до кількох спектаклів. Окрім цього, він професійний медик, скрипаль, чудово грав на фортепіано, віолончелі, гітарі, майстерно виконував свої пісні. Відомий як музикант, Івасюк був і неординарним живописцем.
В Ожівському НВК  з 01.03 по 07.03.2019 року відбувся тиждень Володимира Івасюка. Вчителями української мови та літератури Продан А.В. та Поповою А.С.  був проведений конкурс пісенної поезії , присвячений 70річчю від дня народження Володимира Івасюка та організовано виставку творів образотворчого мистецтва. Вчитель музичного мистецтва Шибінська В.І. та класний керівник 7 класу Попова А.С. провели з учнями виховний  захід «Штрихи до творчості Володимира Івасюка». Учні ознайомилися з життєвим та творчим шляхом митця, переглядали , слухали та виконували  його твори.
Зачарувала і дошкільнят презентація творчості В. Івасюка «Світ пісенної краси в очах дітей…», яку провела музичний керівник дошкільного підрозділу Гончар А.В.

Директор Ожівського НВК  І.В. Шевчук

В.Івасюк


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень