A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Новини відділу освіти

районний семінар-практикум директорів загальноосвітніх навчальних закладів району «Інноваційні підходи до формування еколого-природничої компетентності у школярів» на базі ЗОШ І-ІІ ст. с. Ожеве

На виконання плану роботи  відділу  освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, методичного кабінету відділу  освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації на 2017 рік, наказу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 13.10.2017 №376/о «Про проведення районного семінару-практикуму директорів загальноосвітніх навчальних закладів району на базі ЗОШ І-ІІ ст. с. Ожеве» з метою розвитку і підвищення творчого потенціалу керівників педагогічних колективів та ефективності освітнього процесу  навчального закладу, 20 жовтня 2017 року  проведено семінар-практикум директорів навчальних закладів району «Інноваційні підходи до формування еколого-природничої компетентності у школярів»

18:05 24.10.2017

Змагалися юні орієнтувальники

       З метою національно-патріотичного виховання та популяризації здорового способу життя серед учнівської молоді району14 жовтня 2017 року районним позашкільним закладом Сокирянщини проведено змагання зі спортивного орієнтування«Патріот», приурочені до Дня Захисника України.

19:18 17.10.2017

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень