A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Обласна спартакіада серед допризовної молоді Чернівецької області

Дата: 24.04.2018 21:58
Кількість переглядів: 3

         18 квітня в м.Чернівці відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді Чернівецької області. Метою змагань є залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення мотивації до фізкультурно-оздоровчих занять, популяризація здорового способу життя та оволодіння первинними навичками майбутніх захисників Вітчизни.

       Сокирянський район представляла збірна команда юнаків – учнів закладів освіти села Василівка, Михалкове, Шебутинці,Сербичани, Гвіздівці, Селище.

      Учасники виступали у бігу на 100 м, підтягуванні на поперечині, метанні гранати Ф-1 на дальність, стрільбі з пневматичної гвинтівки, подоланні смуги перешкод. 

    Кожна команда самовіддано боролась за кращі результати у кожному виді програми, учасники максимально «викладались» згідно своїх фізичних та морально-вольових можливостей.

     Збірна команда Сокирянського району, виборола І місце, гідно представивши свій район. Саме наші молоді юнаки представлять Чернівецьку область на Всеукраїнському фіналі, який вже у травні відбудеться на Харківщині.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень