A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

1 грудня – Міжнародний день боротьби зі СНІДом

Дата: 07.12.2017 21:39
Кількість переглядів: 2

Сьогодні у вирі подій, що відбуваються у світі, людина забуває про проблему СНІДу, сподіваючись, що вона її не торкнеться. Але з кожним роком все більше і більше людей стає ВІЛ-інфікованими, в тому числі і дітей. Сотні тисяч нікому не відомих, а завтра це може бути будь хто з нас.

  1 грудня – Міжнародний день боротьби зі СНІДом.

Для більшої поінформованості про СНІД в Корманському НВК у рамках акції “Відповідальність починається з мене” була проведена  Лінійка-попередження: «СНІДу – ні!» за участі педагога організатора Сливки Ангеліни Миколаївни та практичного психолога Базелюк Тетяни Іванівни. На лінійці учні 9 класу розповіли про шляхи передачі ВІЛ , а також нагадали  ще раз про особисті запобіжні кроки щодо ураження СНІДом: здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах — найкращі методи профілактики СНІДу.  Кожному  вчителю подарували червону стрічку — міжнародний символ боротьби зі СНІДом та буклет з інформацією про ВІЛ/СНІД.

А також учні 9 класу разом з класним керівником Базелюк Тетяною Іванівною підготували  інформаційну газету:  «СНІД: НЕ ЗАЛИШАЙМОСЯ БАЙЖУЖИМИ».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень