A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Свято осені в ДНЗ «Чебурашка» с. Романківці

Дата: 18.11.2018 15:48
Кількість переглядів: 3

    Осінь – це дуже гарна пора року. Все навкруги таке барвисте, яскраве. Як гарно зливаються в одну мелодію її барви.

   Вже стало традицією в дошкільному навчальному закладі «Чебурашка» села Романківці зустрічати та проводжати цю щедру, красиву красуню. Тож з 12 по 16 листопада 2018 року завершився вернісаж осінніх свят у закладі.

   Працівники закладу добросовісно віднеслися до цих заходів: прикрасили музичну залу. Оригінальність та кольорова палітра осінніх прикрас дарувала гарний настрій як вихованцям так і гостям свята. До участі в осінньому дійстві долучилися вихованці молодшого, середнього та старшого дошкільного віку.

   Розпочали цикл осінніх свят вихованці старшої групи «Мальви». Дошкільнята разом з вихователями (Кремінська І. В. та Бузурна Т. В., музичним керівником Тарабузан Р.І.) мандрували осіннім лісом, зустрічалися з лісовими мешканцями, виконували їхні прохання: співали пісні, виконували таночки, грали в ігри. Вихованці проявили себе здібними і талановитими та довели, що вони творчі, мають голосні голосочки, вміють узгоджувати свої рухи з музикою Радісна атмосфера панувала протягом всього свята.

    До вихованців групи «Сонечко» (вихователі: Гангала Н. І., Попель А. Ю), «Колобок» (Шатрюк Л. В., Шамбра О. П., музичним керівником Тарабузан Р.І.)  завітала Осінь-чарівниця, роль якої виконували батьки та діти. Вона була веселою та сумною, похмурою та ясною. Залюбки з малечою гралася, співала, мріяла, танцювала. Приємно було спостерігати як вихованці вміють співати пісні, мають навички емоційності, виразності мовлення та рухів, володіють культурою поведінки. А ще малеча продемонструвала впевненість в собі, сміливість та вміння співчувати. На прощання Осінь пригостила всіх дітей, гостей солодкими яблуками та грушами .

    Вихованці середньої групи «Барвінок» (вихователі Твердохліб О.І. та Якунін А.В., музичним керівником Тарабузан Р.І.) взяли участь у заході «Осінь завітала в гості». Зелені огірочки та капуста, червоненькі помідори та морквинка, цибулинка, часничок, картоплинка та величний гарбуз, грушечки та яблучка, сливочки і виноград - дітки були справжніми акторами! Яскраві  наголівники ще краще підкреслювали ролі. Дошкільнята здивували та порадували усіх, демонструючи свої вміння і таланти тим самим  виявили бажання вчитися перевтілюватись.

   Вихованці старшої групи «Пізнайко» (вихователі Цап Н.М. та Попель А.В. , музичним керівником Тарабузан Р.І.) взяли участь у осінній ярмарці. Вони запросили всіх на базар, де продавали щедрий урожай із своїх городів.  Батьки, дідусі й бабусі долучилися до підготовки цього дійства з великою відповідальністю. Адже завдання було надзвичайно цікавим. Кожен із їхніх діток, а наших вихованців повинен був представити цьогорічний врожай овочів і фруктів. Цьогорічна виставка врожаїв, як ніколи, вразила своїми креативними експонатами. Батьки, гості купували, а малеча продавала. І задоволені залишились усі.

    Завершили осінній цикл свят вихованці середньої групи «Яблунька» (вихователі Шевчук М.В. та Шамбра О.П., музичним керівником Тарабузан Р.І.). До діток також завітала Осінь з щедрими дарами. Вихованці вітали чарівну гостю піснями, кружляли у веселих таночках, декламували вірші. А ще продемонстрували театралізацію вірша «Під дощем», в якому показали бажання допомагати один одному в біді та засудили дії Ворони, яка була егоїстична та не виявила бажання допомогти Зайчику. У всіх був чудовий та піднесений настрій на весь день, а діти продемонстрували, які вони талановиті, ерудовані та креативні.

    Також слід відзначити велику організаційну роботу педагогічного колективу, який зміг залучили не лише своїх вихованців до участі у цих заходах, а й активізував батьків.

    Лиса Н.П. завідуюча ДНЗ «Чебурашква» с.Романківці та педагогічний колектив висловлює подяку батькам вихованців, які беруть активну участь у житті садочку!

              Дякуємо осінь, за твою красу та щедрість!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень