A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Відбувся семінар-практикум завідуючих ДНЗ та директорів НВК

Дата: 23.11.2017 20:11
Кількість переглядів: 3

        22 листопада  на базі ДНЗ «Барвінок» с.Ломачинці відбувся районний семінар-практикум завідуючих ДНЗ та директорів НВК на тему: «Формування творчої особистості дитини засобами образотворчого та музичного мистецтва».

        Відкрила семінар головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ганна Неміш, яка наголосила, що розвиток творчої особистості дитини в умовах ДНЗ можливий завдяки створенню розвиваючого середовища, забезпеченні умов для розвитку дитячої самостійності, готовності педагога, що виявляється в ініціативності та творчості.

         Учасники семінару мали змогу відвідати інтегроване заняття у старшій групі «Осінь і павучок», яке провела вихователь Петрик Софія Володимирівна. На занятті діти вивчали та застосували на практиці техніки нетрадиційного малювання, розповідали вірші про осінь, розгадували загадки.

         Музична розвага «Веселий ярмарок», перенесла присутніх на гамірний ринок.  Дотепний народний гумор веселив учасників семінару, народні пісні, танці та сценки у виконанні дітей гармонійно доповнювали картину такого цікавого дійства.

        У рамках семінару завідуюча Ломачинецького ДНЗ Багрійчук Ніна Семенівна провела тренінг «Креативність – основа творчої самореалізації особистості». Практичні вправи дали змогу замислитись над пріоритетами, які ставить перед нами життя, та навчили, як потрібно відновлювати сили, повертати працездатність.

        Наостанок учасники семінару обговорили переглянуті заходи та поділились власним досвідом з колегами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень