A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Стартувало конкурсне випробування "Урок" та "Навчальний проект"

Дата: 07.12.2017 18:42
Кількість переглядів: 1

       Протягом 6-7 грудня 2017 року у рамках практичного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2018" стартувало конкурсне випробування "Урок" на базі Шебутинецького НВК. Адміністрацією навчального закладу забезпечено високій рівень підготовки до проведення практичного етапу. Під час оцінювання уроку журі акцентувало свою увагу на такі аспекти: використання у ході уроку технології, прийомів; формування ключових і предметних компетентностей; мотивація учнів до самостійної навчальної діяльності; урахування фізіологічних і психологічних особливостей учнів ( в тому числі шляхом реалізації індивідуального і диференційованого підходу); доцільність використання інформаційно-комунікаційних технологій; організаційних форм; досягнення мети уроку; дотримування часового регламенту, оскільки вчитель - це не тільки практик, а й методик, який повинен вміти розподілити час і розуміти, що завдання та етапи їх виконання об'єднані однією спільною метою.

Після відкритих уроків для конкурсантів відбулося  конкурсне випробування «Навчальний проект», метою якого є перевірка вміння конкурсантів проектувати дослідницько-пошукову діяльність учнів.

На підготовку проекту учасникам було відведено одну годину. За цей час потрібно створити технологічну карту проекту, яка містить: проблему, тему, мету, завдання, план реалізації проекту, форми та критерії оцінювання діяльності, передбачувані результати.

Конкурсне випробування «Навчальний проект» стало своєрідним дискусійним клубом, на якому педагоги-конкурсанти ділилися власним досвідом та пропонували інноваційні педагогічні ідеї, спрямовані на розвиток якостей творчої особистості учнів на уроках української мови та літератури, німецької мови, фізики та фізичної культури.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень