A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Святкування Дня дошкілля в Білоусівському навчально-виховному комплексі

Дата: 27.09.2018 17:38
Кількість переглядів: 2

   

      27 вересня 2018 року в Білоусівському навчально-виховному комплексі було проведено свято – Всеукраїнський День дошкілля. Відкриваючи святковий захід, до всіх присутніх зі словами привітань звернулася директор Гафінчук  Альона Степанівна. З її вуст лунали привітання для всіх працівників закладу, які безпосередньо причетні до справи навчання та виховання дітей. Директор наголосила, що бути вихователем – це високе покликання і почесна місія! Від професіоналізму, терпіння і мудрості вихователя, його пильної уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є, – діти – продовження життя і наша надія.

        «Вихователь – невтомний дослідник і винахідник. Він вивчає кожну дитину як особистість, шукає власні індивідуальні підходи до її становлення. Головне завдання вихователя – подарувати знання, створити умови для всебічного розвитку дитини, надихнути її на творчість, показати всі можливі шляхи взаємодії зі світом і допомогти знайти у ньому своє місце.

       Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від святкового концерту «ЖИТТЯ МИ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ», який  подарували діти молодшої групи «Сонечко», (вихователі Мартинюк Людмила Степанівна, Шелудченко Тетяна Олександрівна), середньої групи «Дзвіночок» (вихователі Демчакова Валентина Григорівна, Бунтило Анастасія Вікторівна) та старшої групи «Зірочка» (вихователі Савчук Валентина Іванівна, Фрицак Альона Радіонівна). Під час свята слова подяки звучали і для працівників, які знаходяться на заслуженому відпочинку.

             А на завершення святкової програми колектив закладу «перевтілився» в героїв улюблених казок.

            День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень