A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Триває реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Завершення - 25 березня!

Дата: 20.02.2019 16:21
Кількість переглядів: 6

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року триватиме до 25 березня. Випускники шкіл реєструються на проходження ЗНО у своєму закладі освіти. Комплекти реєстраційних документів учнів для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 18 березня 2019 року

Випускники шкіл реєструватимуться на проходження ЗНО у своєму закладі освіти.

Скориставшись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на веб-сайті Українського центру, потрібно створити реєстраційну картку, підготувати дві фотокартки розміром 3Х4, що відповідають досягнутому віку, зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). У паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа. Під час заповнення реєстраційної форми поле «серія» залишайте порожнім.

Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів та подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, в якому навчається учень.

Щодо випускників минулих років, то вони зможуть зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру.

Із 2019 року процедура реєстрації учасників та порядок визначення результатів ЗНО дещо зміняться порівняно з попередніми роками.

Відповідні зміни зафіксовано в Наказі Міністерства освіти і науки України від 07.12.2018 № 1353 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів щодо зовнішнього незалежного оцінювання».

Детальніше на сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень