A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

До учнів Шебутинецького навчально-виховного комплексу завітав Святий Миколай

Дата: 18.12.2017 16:01
Кількість переглядів: 1

«Святий Миколай, до нас завітай!» - під такою назвою 18 грудня 2017 року  в Шебутинецькому НВК відбувся позакласний виховний захід з учнями 6 класу, який підготувала класний керівник Полонка Н.М., а музичний супровід здійснював вчитель музики Тимчук В.О.  

         На свято були запрошені батьки,  вчителі закладу та учні 2 класу.

        Захід  проводився  в  естетично оформленому кабінеті, де кожна річ нагадувала про це зимове свято добра, милосердя, дива та несподіванки.

         У виконанні шестикласників та окремих учнів другого класу прозвучали молитви до Святого Миколая, пісні та вірші-присвяти, цікаві легенди про життя та справи Миколая-Чудотворця, до якого моляться за здоров'я, просять зцілення та допомоги.  У народі казали: «Святий Миколай не любить, коли на його свято дармуєш, він на це сердиться. Адже він ніколи не дбав про себе. І ти у таку днину не дбай, бо що зробиш для себе на Миколая  -  з водою, з порохом від хати піде…».  Багато цікавого дізналися всі присутні й про те,   як готуються, чекають та відзначають  це свято в Україні.

      Оскільки захід проводився в переддень свята Миколая, то діти і всі присутні на святі, розгадавши цікаве sms-повідомлення, отримали  приємні подарунки.

      Учнівський, батьківський та учительський колективи Шебутинецького НВК бажають, щоб кожному на їх життєвому шляху зустрічалися тільки добрі люди, такі, яким був Святий Миколай!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень