A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Проведено фінальний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля - наш спільний дім»

Дата: 22.05.2023 16:01
Кількість переглядів: 6

З 17-19 травня 2023 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді проведено фінальний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля - наш спільний дім» в оnline форматі.

Учасниками конкурсу стали колективи екологічної просвіти із 19 областей України. Цьогоріч честь Буковини та Сокирянської громади представляв агітаційний колектив «Гроно калинове» ОЗ «Романковецький ліцей імені академіка К.Ф. Поповича».

За результатами презентації еколого-просвітницької та природоохоронної роботи, конкурсних виступів колективів за темою «Луки мого дитинства» та на підставі рішення журі конкурсу екологічну агітбригаду «Гроно калинове» ОЗ «Романковецький ліцей імені академіка К.Ф. Поповича» нагороджено Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки за І місце.

Керівники колективу – Лиса Оксана Анатоліївна та Азімова Вікторія Степанівна нагороджені Подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за залучення учнівської молоді до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до навколишнього середовища у рамках Всеукраїнського конкурсу ,,Земля – наш спільний дім”:

Вітаємо агітбригаду та її наставників з перемогою! Бажаємо нових успішних творчих злетів і перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень