A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Інструктивно-методична нарада з вчителями географії, економіки району

Дата: 31.08.2019 15:45
Кількість переглядів: 9

                                                          

      Спрямування цивілізаційного вектора України на інтеграцію в єдиний європейський освітній простір вплинула на  модернізацію змісту освіти, що розпочалась із впровадження нових підходів до формування освітніх та навчальних програм, пов’язаних з компетентнісно орієнтованим навчанням, оскільки воно має результативно-цільову спрямованість. Відповідно до мети й завдань географічної освіти, предметна географічна компетентність учнів визначається як здатність до застосування здобутих географічних знань, умінь і навичок, ціннісних установок та специфічного географічного мислення, сформованих на підґрунті здібностей і життєвого досвіду учнів, які необхідні для оптимальної діяльності в навколишньому середовищі та успішної самореалізації в соціумі, передбачення наслідків такої діяльності та розв'язання власних життєвих завдань і проблем, облаштування особистого життя, формуванням в учнів потреби у неперервній освіті. Предметна географічна компетентність учнів включає змістовий, діяльнісний, ціннісний та світоглядний компоненти, які закладено в очікуваних результатах навчально-пізнавальної  діяльності  учнів оновлених та нових навчальних програм.

           Щоб успішно реалізувати вищесказане, 29 серпня 2019 року на базі ОНЗ «Романковецька гімназія ім. К. Ф. Поповича» відбулася районна інструктивно-методична нарада щодо організації освітнього процесу в закладах системи загальної середньої освіти в 2018/2019 н.р. У проведенні наради взяли участь Дідик Ірина Анатоліївна, методист РМК відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА; Каруценко Владислав Трохимович, керівник РМО вчителів географії, вчитель ОНЗ «Романковецька гімназія імені К. Ф. Поповича»; Калинич Олеся Танасівна, вчитель економіки Шебутинецького НВК, Мельничук Катерина Василівна, вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Василівка учителі природничо – математичних дисциплін району.                                                                                                                                                           

        На завершення інструктивно-методичної наради було підведено підсумки, відбувся обмін думками присутніх та прийнято рекомендації.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень