A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Підсумки ІІІ Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Дата: 10.04.2023 15:29
Кількість переглядів: 5

Нещодавно підбито підсумки ІІІ Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу».  

Заслужену перемогу в конкурсі цьогоріч здобули 529 педагогів з усіх регіонів України і закордоння.

За результатами рецензування конкурсних робіт учителів та підсумками роботи журі Конкурсу переможцями стали і педагоги закладів загальної середньої освіти Сокирянської міської ради.

В номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5-9 класи)» дипломом І ступеня нагороджено:

  • Андронік Юлію Василівну, вчителя української мови, літератури та українознавства ОЗ «Шебутинецький ліцей»;

Дипломом ІІ ступеня нагороджено:

  • Жука Юрія Івановича, вчителя початкових класів, етики Вітрянської гімнзії – філії ОЗ «Михалківський ліцей»;

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено:

  • Нікуліцу Людмилу Василівну,  вчителя історії, українознавства, музики та мистецтва Вітрянської гімнзії – філії ОЗ «Михалківський ліцей».

В номінації «Авторський розвивальний навчальний урок на українознавчій основі для базової загальної середньої школи (5-9 класи)» дипломом ІІ ступеня нагороджено:

  • Гуцул Юлію Вікторівну, вчителя математики Селищанського НВК.

В номінації «Авторська розробка виховного українознавчого заходу для вчителів початкової школи» дипломом І ступеня нагороджено:

  • Харабару Світлану Василівну, вчителя початкових класів Кулішівської гімназії – філії ОЗ «Михалківський ліцей».

В номінації «Авторська розробка виховного українознавчого заходу для базової загальної середньої школи (5-9 класи)» дипломом І ступеня нагороджено:

  • Рошко Лідію Петрівну, вчителя образотворчого мистецтва, педагога організатора  Вітрянської гімнзії – філії ОЗ «Михалківський ліцей».

В номінації «Авторська розробка виховного українознавчого заходу для повної загальної середньої освіти (10-11 класи)» дипломом І ступеня нагороджено:

  • Гнатчука Петра Афанасійовича, вчителя українознавства та музичного мистецтва ОЗ «Василівський  ліцей».

Щиро вдячні кожному педагогу за віддану працю. Ваші українознавчі педагогічні розробки є великим інтелектуальним внеском в нашу спільну Перемогу, в пізнання і творення українського світу!

 Вітаємо переможців ІІІ Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»!

Зичимо нових креативних ідей та успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень