A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Важливість впливу самоосвіти на всамодосколення, саморозвиток вчителя образотворчого мистецтва та трудового навчання

Дата: 30.10.2019 15:00
Кількість переглядів: 3

        25 жовтня 2019 року відбулося методоб’єднання на базі Гвіздівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів для вчителів образотворчого мистецтва та трудового навчання. Провела семінар Джумак Оксана Валеріївна.
	     Була організована екскурсія в мальовниче містечко Новодністровськ на ГАЕС, де відбулося знайомство з Василем Андрійовичем, директором філії з будівництва Дністровської ГАЕС, який із задоволенням провів екскурсію для учасників семінару та розповів багато чого цікавого.
	      Після екскурсії на ГАЕС, семінар продовжили у Новодністровському історично-краєзнавчому музеї. Директор музею Разгонюк Галина Олександрівна люб’язно дозволила провести Джумак Оксані Валеріївні у мистецькій залі майстер-клас «Кавовий живопис» із вчителями образотворчого мистецтва та трудового навчання. 
     Також учасники познайомилися із Трофанюк Оленою Володимирівною – керівник гуртка «Бісероплетіння», яка представила виставку творчих портретних робіт та поділилася досвідом роботи.
	     Всі учасники методоб’єднання зустрілися із великими майстрами своєї справи, а також торкнулися такого дійства як живопис кавою.
	      Особисто від себе як вчителя образотворчого мистецтва та трудового навчання і як творчої особистості, переконана, що всі отримали приємне задоволення від почутого та побаченого,  а хороший настрій і позитивні емоції збережуться на цілий рік.
	       Велика подяка – директору Новодністровського міського музею Разгонюк Галині Олександрівні та керівнику гуртка «Бісероплетіння» Трофанюк Олені Володимирівні, які доклали чималі зусилля і працю у підтримці та допомозі проведення семінару.
	      А також я вдячна методистам РМК відділу освіти Сокирянського району Євламп’євій Наталії Станіславівні та Погребняк Ніні Вікторівні. Окрема подяка  заступнику голови Сокирянської районної ради Бойку Олексію Сергійовичу.

Джумак Оксана Валеріївна,

вчитель трудового навчання, 

образотворчого мистецтва 

ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гвіздівці

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень