A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Святкування Дня дошкілля в Шебутинецькому навчально- виховному комплексі

Дата: 28.09.2018 14:44
Кількість переглядів: 1

    Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. І щоб залишитися працювати у закладі на довгі роки , необхідне покликання, любов до дітей, до обраної справи. У нашому колективі кожний працівник закладу відповідально виконує завдання, які вимагає сьогодення.

    Щороку свято до Дня дошкілля стукає у двері дошкільних навчальних закладів. Щоб привітати всіх дошкільників, 28 вересня 2018 року у  дошкільному підрозділі Шебутинецького НВК було проведено урочистий захід «Місце,  де живуть дитячі усмішки».   Працівники закладу взяли активну участь у підготовці до свята,  кожна група підготувала номери  художньої самодіяльності. Діти із задоволенням співали, танцювали, декламували вірші. Свято вийшло цікавим, щирим та емоційно наповненим, тому що в нашому садочку кожна дитина талановита!!!

       Під час  свята слова подяки звучали і для  працівників, які знаходяться на заслуженому відпочинку - Кувіли  Л.В., Хойцан В.С.,  Якубини Н.С., Якубини Г.А., Серби М.І., Кувіли Л.В., Рябої Г.М.

      Представники батьківської громади щиро привітали колектив дошкільного підрозділу та побажали творчих успіхів у нелегкій праці, адже серця вихователів завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені посмішками. Їм вірять, їх люблять і шанують. Саме завдяки наполегливій праці педагогів, їхній турботі та мудрості малюки отримують не тільки позитивні емоції та яскраві враження, а й вчаться бути гідними людьми…

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень