A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Святкування Дня дошкілля в дошкільному навчальному закладі «Чебурашка» с.Романківці

Дата: 27.09.2018 16:30
Кількість переглядів: 5

      Дошкільна освіта  - фундамент сучасної освіти. Завдання і почесна місія працівників дошкільного навчального закладу – створити сучасний дитячий садок, у якому буде щасливою кожна дитина.

      27 вересня  в нашій країні відбулося відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля. Тож і  в Романковецькому ДНЗ «Чебурашка»  не обійшлося без свята. 

       Завідувач закладу Лиса Наталія Петрівна  привітала  дітей та працівників зі святом, побажала всім здоров`я, успіхів та мирного неба. Привітання були підкріплені  грамотами  дошкільного навчального закладу  за плідну творчу працю, вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти та з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля.

       У  цей особливий День завітали на свято у садок  працівники бібліотеки-філії села Романківці Ставарат Ніна Михайлівна та Пшеничко Людмила Павлівна. Вони  також приєдналися до привітань на адресу наших дітей і всіх працівників дошкільного закладу.  Побажали всім здоров’я,  щастя, добра, хороших зарплат і якомога більше приємних моментів у житті.

      Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від святкового концерту, який  подарували діти старших груп «Мальви» (вихователь Кремінська Інна Петрівна) та «Пізнайко» (вихователь Цап Наталія Михайлівна).  Під час свята  діти  декламували вірші, співали пісні,  виконували таночки (музичний керівник Тарабузан Руслан Іванович). Наприкінці свята педагоги разом з дітьми всіх груп виконали хоровод дружби  «Одна садківська родина».

      Кожним заходом, що проводиться в садочку, педагоги сприяють розвитку духовного потенціалу особистості дитини, формують знання про Україну як суверенну державу, виховують любов до рідного краю, до своєї Батьківщини.

   Шановні колеги! Прийміть щирі вітання з  Днем дошкілля. Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, в оселі вашій панують світло і злагода, в серці – добро і мудрість, а в житті – достаток і удача.

    Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень