A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Новорічні ранки в ДНЗ «Розумашки» с.Ожеве

Дата: 28.12.2018 13:14
Кількість переглядів: 2

Наближення Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть у нове, ні з чим незрівнянне життя, сповнене тих самих чудес, у які ми вже й не віримо. Але ж у Новий рік можливо все, чи не так? Недарма народна мудрість каже: як зустрінеш його, так і проведеш. Новий Рік - одне із найзагадковіших свят. І не тільки тому, що його очікування і святкування пов'язане зі світом добрих казок і магії, але ще й тому, що в культурній загальнолюдській традиції  це, мабуть, єдина знаменна подія, що впродовж століть і щорічно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах.

       Розпочалися Новорічні свята в ДНЗ «Розумашки» 27.12.2018 р. Цього року, як і завжди, з особливим настроєм колектив  закладу підійшов до підготовки святкування Нового року.   Для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, а саме:  здійснено естетичне оформлення всіх групових кімнат та  приміщень закладу новорічними атрибутами.

Святкові Новорічні ранки почалися  27 та закінчилися 28 грудня. Цікаво продумані сценарії, музичний супровід (музичний  керівник Гончар А.В.) створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям та батькам.

Радісний святковий настрій  супроводжував дітей середньо-старшої групи «Зірочки» (вихователь Ясінська А.В.) протягом свята. На початку  завідуюча Гаврильцева Т.В. привітала всіх батьків та гостей із наступаючими святами. Всі діти були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: принцес, бетменів, динозаврів. Завдяки цьому до свята було залучено всіх дітей. Дошкільники із задоволенням читали вірші, співали пісні, водили хороводи, грали в ігри. Вони танцювали таночки сніжинок та сніговиків. Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом.  Свято дуже сподобалося дітям та батькам.

Під час другого ранку  вихованці середньої  групи  «Веселка» (вихователь Кушнір Я.А.) весело зустрічали Діда Мороза у себе на Новорічному святі. Зал був оформлений дуже гарно і естетично. Свято  проведено у виді карнавалу, де всі мами були одягнені теж у новорічні костюми. Вони створили справжню казку з найгарнішими дитячими героями, цікавими іграми, чарівними піснями, запальними танцями. Позитивні емоції отримали не тільки діти, але й їхні батьки та гості.. Усі були задоволені святом і, звичайно, солодкими подарунками від Діда Мороза. Наприкінці свята вихователь вручила кожній дитині подаруночок та повітряну кульку з новорічними композиціями.

А завершилося свято під спалахи фотокамер. Дорослі поспішали сфотографувати дітлахів у таких чудових новорічних костюмах біля ялинки та з Дідом Морозом. Тож, свято, напевне, запам’ятається і малюкам, і дорослим

За допомогою артистизму вихователя та дітей свято залишило гарний слід в пам’яті дітей.

 У нашому садочку завершилися Новорічні ранки, які проводилися за  активної співпраці батьків з педагогічним колективом.  Завдяки проведенню таких заходів  у дітей формується уявлення про новорічне свято та  його традиції відзначення,  вихованці навчаються регулювати голосову інтонацію, розвивати артикуляційний апарат  і координацію рухів, підтримуємо інтерес до  музично – рухової творчості та художнього слова.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень