A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

ЕКО-флешмоб: «Зелена хвиля»

Дата: 11.11.2022 12:50
Кількість переглядів: 3

10 листопада 2022 року колектив ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 м.Сокиряни озброївшись рукавицями, відрами та лопатами взяв участь у ЕКО-флешмобі: «Зелена хвиля» та висадив саджанці вічнозелених багаторічних декоративних хвойних кущів. Завдяки спільним зусиллям учасників заходу навколо навчального закладу навесні милуватиме око алея з різновидів кущів туї західної кулястої, розенталя, рекурви, білокінчикової, еліпсовидної та ялівцю колоновидного. 
        Даний флешмоб мав на меті показати, що зберегти навколишній світ можуть прості речі. Наприклад, висадження кущів не потребувало багато часу та ресурсів, але принесе значно більше користі та задоволення учням навчального закладу. «Розумний навчальний заклад» – це, перш за все, безпечне середовище. Тому, одночасно з втіленням інноваційних проєктів, ми маємо піклуватися, зокрема, і про основу комфортного життя – чисту екологію. 
        Спонсорами ЕКО-заходу виступили начальник Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства - Василь Борисович Гончар та директор державного підприємства «Сокирянське лісове господарство» - Чебан Олександр Дмитрович. Тож, щира подяка всім, хто був причетний до цієї доброї справи, спрямованої на покращення ландшафтного дизайну шкільної клумби та якості повітря на території навчального закладу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень