A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Наймолодший учасник конкурсу відеороликів про права людини «PROПРАВА»

Дата: 12.12.2018 12:48
Кількість переглядів: 10

     Починаючи з грудня 2008 року, в Україні започаткований Всеукраїнський тиждень права, який включає 10 грудня – День прав людини. Адже саме цього дня  у 1948 році Генеральна Асамблея Об’єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини. Учні закладів загальної середньої освіти району  долучилися до проведення Всеукраїнського тижня права та взяли участь у конкурсі відеороликів про права людини «PROПРАВА» організований Координаційною радою молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області.

    10 грудня у Зеленій залі ЧНУ ім. Ю. Федьковича відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського тижня права на Буковині. Правова платформа «Право кожного» працювала за участю представників Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області, адвокатів, суддів, представників прокуратури та правоохоронних органів. Під час заходу було нагороджено учасників конкурсу відеороликів про права людини «PROПРАВА».

       Серед учнівських відео-робіт ІІ місце в області зайняв учень 3 класу Селищанського НВК – Крук Денис, наймолодший учасник конкурсу. За свою перемогу Денис нагороджений грамотою, статуеткою та солодощами.

         Вітаємо з перемогою!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень