A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Літо – 2019 . Мовні табори

Дата: 25.06.2019 11:49
Кількість переглядів: 3

Літні канікули – час ігор, розваг, самостійного вибору діяльності, зняття напруги, що накопичилася протягом навчального року , відновлення сил і здоров’я , зокрема і в таборах, адже табір – це окрема маленька республіка із джерелом позитивних емоцій.

     У Сокирянському районі для учнів 13-ти навчальних закладів з 03.06 по 07.06 2019 року було організовано роботу літніх мовних таборів, у яких відпочивали та удосконалювали знання з іноземних мов 252 учні. Порівняно з минулим роком мережа мовних таборів розширена(2018 рік – табори у 8-ми навчальних закладах ,  2019рік – у 13 навчальних закладах).

          У ЗОШ І-ІІІ ст.с. Василівка англомовний табір називався «Funny Friends», де відпочивали і навчалися 21 учень 2-4-х класів(керівник Астаф’єва А.В.), у ЗОШ І-ІІІ ст.с. Ломачинці для 20 учнів 5-7-х класів організовано англомовний табір «Rainbow Regenbogen» (керівник Янцеловська В.П.) , у Михалківському НВК для 20 учнів 4-8 класів працював англомовний табір «Rainbow»( керівник Зла М.Д.) , у освітньому навчальному закладі Романковецька гімназія ім. К.Ф.Поповича відпочивали та навчалися 20 учнів 4-8 класів у англомовному таборі « Веселка» (керівники Пастушок І.М. та Зубаль Є.А.) , у Селищанському НВК поглиблювали знання німецької мови у таборі «Щасливі серця» 14 учнів 5-8-х класів (керівник Лесько Є.І.) , у Сербичанському НВК  у таборі «Easy English» поглиблювали знання англійської мови 23 учні 2-5-х класів (керівник Семенюк І.Б.) , у Вітрянському НВК 15 учнів 5-8-х класів удосконалювали знання німецької мови у таборі «Der sommer» (керівник Гафінчук Д.В.) , у ЗОШ І-ІІ ст.с. Ожеве у англомовному таборі «Coca Cola» навчалися та відпочивали учні 2-8-х класів (керівник Попова А.С.) , у Олексіївському НВК 23 учні 5-8-х класів поглиблювали знання з англійської мови у таборі «European Camp»( керівник Одажів А.В.), у Корманському НВК 20 школярів 5-8-х класів, удосконалюючи знання англійської мови , відпочивали у таборі « Сан райт»( керівник Хорошенюк В.О.) , у Братанівському НВК у німецькомовному таборі «Freidenschaft» працювали та відпочивали 13 учнів 2-8-х класів (керівник Сливка Н.М.) , у  таборі Волошківського НВК «Веселка» 20 учнів 2-8-х класів поглиблювали знання англійської мови (керівник Серебрянська А.О.), у  німецькомовному таборі « Glockchen» Новоолексіївського НВК відпочивали і працювали 23 учні 1-8-х класів(керівник Головащук Р.М.).

 Літні мовні табори покликані спонукати школярів до практичного застосування знання іноземних мов, отриманих  упродовж навчального року, показати учням інший стиль викладання, де акцент ставиться на практичну роботу та знання, які можна застосовувати в реальному житті, розширити словниковий запас .

   Основні завдання мовного табору – підвищити рівень володіння іноземною мовою, допомогти у здобуванні необхідних мовних навичок, удосконалювати усне розмовне мовлення дитини, поєднати навчання із захоплюючим відпочинком , створити мотивацію для подальшого удосконалення знань іноземної мови, привернути увагу батьків до оволодіння іноземною мовою їхніми дітьми, покращити емоційне та фізичне здоров’я школярів.

        Участь у мовному таборі – це можливість дитини розкрити свої таланти та отримати  додатковий досвід у спілкуванні іноземною мовою без оцінювання шкільним балом, сприйняття навчання через ігрові форми. Саме така діяльність дозволяє дитині істотно розширити свій кругозір і набути певних комунікативних навичок, застосовуючи їх у різних формах діяльності (ігрових та концертних програмах, спортивних іграх, театральних виставах , презентаціях постерів тощо).

 

                                                                                       Методист РМК ВОМС РДА

                                                                                                                                  Кібзун Л.П.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень