A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Сторінками Селищанського шкільного альбому

Дата: 15.02.2018 11:49
Кількість переглядів: 5

       Зустріч із шкільним минулим – це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, екскурсії разом із класом. Це час подякувати вчителям за мудрі поради. Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу.

       Школа – це частинка життя кожної людини. І так прекрасно, що існує давня традиція – щороку на початку лютого збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи.

     Не порушується ця традиція і в Селищанському НВК. Так 2 лютого під гаслом «Сторінками шкільного альбому» пройшов вечір зустрічі з випускниками-ювілярами. Веселими і радісними, дорослими та поважними заходили до закладу ювіляри-випускники, де обіймами їх щиро вітали їхні класні керівники та перші вчителі. Зустріч почалася як годиться з екскурсії по закладу. І ось пролунав шкільний дзвінок, який свідчив про початок свята і всі присутні вишикувалися на шкільну лінійку у фойє закладу. Відкриття  почалося піснею «Село моє, село» у виконанні Ніни Бородатої. Далі ведучі урочисто представили всі ювілейні випуски, а також присутніх на святі вчителів. Лінійка дала змогу повернутися у веселі шкільні роки, і відчути себе справжніми учнями.  А далі  всіх присутніх запросили до святкової зали, де всі поринули у спокійну і по-домашньому теплу атмосферу. Свято продовжувалося і до слова запросили директора навчально-виховного комплексу Бурдейного Олега Олександровича, який підкреслив, що, незважаючи на давню історію, заклад іде в ногу з часом. Серед досягнень – щорічні перемоги в районних і обласних олімпіадах, конкурсах.  

– І звичайно, - наголосив Олег Олександрович, - найбільша гордість школи – це ви, наші випускники, наш цвіт, завдяки якому і школа буде процвітати!

      Випускники мали змогу познайомитись з короткою історією школи та її навчально-матеріальною базою за допомогою відеопрезентації. Також до слова була запрошена і попередній директор школи Маринчина Людмила Семенівна, яка з радістю і гордістю відмітила потужний позитивний розвиток навчального закладу. Разом із привітанням висловила надію, що прекрасна традиція зустрічі випускників буде продовжуватися і далі.

     Також спогадами поділились класні керівники та перші вчителі ювілярів. Присутні випускники мали змогу подякувати вчителям за теплоту, підтримку, життєві настанови, які отримували протягом років навчання у школі.

     На вечорі, який вели одинадцятикласники разом зі своїм класним керівником Кривчанською Антоніною Василівною,  пролунала весела гумореска «Чому я спізнився?», яку продекламував Арсен Горбатюк, учень 3 класу, а одинадцятикласники інсценізували пісню «Ой, там, на товчку, на базарі!», що дало змогу випускникам 1988 і 1998 років згадати свої смішні шкільні історії. Випускників 2008 року своїм виступом привітали учні 7–го класу, а для наймолодших ювілярів 2013 року було представлено сценку «11 клас», яка була складена на основі їхнього шкільного життя.

       Свято закінчилось піснею «Я бажаю вам добра» у виконанні учениці 7 класу Мілани Боднар.

      Вечір пройшов у щирій і приємній атмосфері. Після урочистого свята випускники ще довго спілкувалися, розглядали фотографії, згадували цікаві історії із свого шкільного життя  у тісному колі своїх  друзів.

 

                                                                              Шкільний редактор Селищанського НВК

                                                        Діана Марчук


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень