A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

На ярмарок просимо гуртом, поодинці…

Дата: 11.11.2019 11:49
Кількість переглядів: 2

З давніх-давен в Україні пора збирання врожаю закінчується яскравими, багатими ярмарками. Землероби, народні умільці, крамарі виставляли і продавали кращі свої набутки. І чого тут тільки не було… Одні їхали, щоб продати, інші – купувати…

  От і в нашому  Романковецькому дошкільному навчальному  закладі

6 листопада 2019 року  відбувся чудовий осінній ярмарок. Кожна група дитячого садка цього дня з великою любов'ю підготувала на ярмарок різноманітні дари осені. А їх було більш ніж достатньо: фрукти і овочі,  чудова домашня випічка, а також святковий каравай.

 Справжнє свято відбулося в душі кожного маленького і дорослого. Діти раділи сонечку, жовтому листячку, творінням природи.  У ході свята звучала народна музика.

         Знаючи, що зібрані кошти підуть на розвиток їхніх діток , батьки, які перебували у ролі продавців, завзято рекламували свої саморобні скарби, викладені на імпровізованих прилавках ,а відвідувачі охоче скуповували усе, що припало їм до смаку. Тож усі отримали моральне задоволення від того, що зробили добрий  вчинок  для своїх дітей, онуків, вихованців.

 Осінній ярмарок приніс багато яскравих, незабутніх емоцій і вражень дітям, батькам, колективу садочка. Захід пройшов дуже весело і жваво, з азартом і позитивними емоціями.

         Висловлюємо щиру подяку всім батькам та працівникам закладу, хто долучився до організації та проведення ярмарку. Спільні заходи педагогів, дітей та батьків сприяють підготовці дітей до самостійного життя, їх адаптації до суспільного довкілля. На таких заходах яскраво відтворюються родинно-національні та соціально-побутові традиції.

Дякуємо за Вашу небайдужість та активну участь у житті нашого садочка.

 

 

Нікуліца Олена Михайлівна,

вихователь-методист ДНЗ «Чебурашка» с.Романківці

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень