A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Конкурс «Знавці Біблії» у Селищанському НВК

Дата: 15.02.2018 11:42
Кількість переглядів: 4

      Читаючи Біблію, ми засвоюємо духовні істини, розуміємо художню красу релігійних текстів. Саме вона вміщує в Собі морально-естетичний і естетичний досвід людства. Всі зневірені звертаються до цієї книги, продовжують шукати сенс свого життя, земного існування, отримують відповіді на одвічні питання і водночас відчувають духовну опору.

      Саме у родинні ще з раннього дитинства потрібно прививати любов до Божого Слова, адже саме ця Свята Книга застерігає нас від можливих помилок та охороняє наше життя від прогріхів.

      Прививаючи любов молодому поколінню до Слова Божого ми формуємо у дітей та молоді християнські якості любові, добра, справедливості, співчуття, співпереживання, толерантності. А дитина, чиї серце та розум сьогодні сповненні істин Святого Письма, завтра здатна побудувати державу на ідеалах добра, громадської честі, національної гідності.

       Ось уже п’ятий рік за ініціативи благодійного фонду «Живи, Буковино!» та підтримки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, відділу освіти, молоді і спорту Сокирянської РДА започатковано конкурс «Знавці Біблії», в якому учні Селищанського НВК постійно беруть участь.

      Позаду конкурс авторських віршів та малюнків на біблійну тематику, в яких наші діти увійшли у фінал і будуть боротись за призові місця.

       А на днях до нашого закладу завітав виконавчий директор благодійного фонду «Живи, Буковино!» Василь Васильович Бербека, який поспілкувався з учнями і привітав їх з успіхами у конкурсі.

    Разом із своєю помічницею Тетяною Миколаївною Грушецькою Василь Васильович роздав подарунки учасникам конкурсу і учням, які на факультативі вивчають Біблію. Учні щиро подякували і пообіцяли, що і надалі будуть вивчати Святе Письмо.

 

Вчитель християнської етики Селищанського НВК

Влада Н. П.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень