A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Обговорено актуальні питання дошкільної освіти району

Дата: 18.11.2017 11:18
Кількість переглядів: 2

15 листопада у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проведено нараду з директорами навчально-виховних комплексів та завідуючими дошкільних навчальних закладів.

Розпочала нараду головний спеціаліст ВОМС РДА Ганна Неміш, яка ознайомила колег з планом роботи та надала методичні рекомендації щодо організації взаємодії закладів дошкільної освіти з батьками вихованців. Обговорено актуальні питання відвідування дітьми ДНЗ, дотримання санітарних вимог до організації харчування, проведення Тижня безпеки дорожнього руху та Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності. Головний спеціаліст сектору з питань молоді та спорту ВОМС РДА Ірина Римарчук наголосила на виконанні заходів щодо недопущення виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій, дотримання температурного режиму в ДНЗ, профілактики грипу, ГРВІ та кору.

Також на нараді головним спеціалістом ВОМС РДА Олександром Пастушком роз’яснено окремі положення Закону України «Про освіту» щодо використання нової термінології, переоформлення установчих документів, атестації, прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти. 


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень