A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Завітала осінь до малят

Дата: 01.11.2019 11:09
Кількість переглядів: 2

Не покидай нас, золотисто-сонячна Королева садів і полів!

                          Ще так хочеться насолодитися твоїм теплом і щедрістю дарів!

                          Хай не летять у вирій журавлі!

                          Сьогодні свято присвятили ми тобі!

          Хоч і кажуть, що осінь сумна пора, але діти, як ніхто інший, здатні радіти шелесту золотистого опалого листя під ногами, дощику, під яким так цікаво гуляти під парасолькою, і можливості бігати по калюжах в гумових чобітках. У Романковецькому дошкільному навчальному закладі   «Чебурашка» стало традицією проводити свято осені.  Цього року воно проходило  з 28 по 31  жовтня  і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашеній з  любов’ю  залі.

         До  підготовки  свята не тільки маленькі виконавці, а й всі працівники садочка поставилися надзвичайно відповідально. Сценарії, які розробили вихователі , складалися таким чином, щоб їхній сюжет та репертуар був зрозумілий та цікавий і відповідав особливостям розвитку дітей кожної вікової групи. Різноманітні жанри (пісенний, хореографічний, театральний, ігровий ) дали змогу розкрити уміння, вподобання та таланти всіх малят.

         Кожна група по-своєму підійшла до проведення осіннього дійства.

     До ясельних груп «Колобок» та «Сонечко»  завітав лякливий Зайчик, сумна Хмаринка, капосний Дощик. Малята з ними гралися, збирали урожай і тішилися дарунками  осені.

    Під відповідний музичний супровід діти молодших груп «Казочка» та «Дюймовочка» поринули у чарівну осінню атмосферу. Хлопчики та дівчатка, одягнені в українські костюми, завзято танцювали з листочками, ховалися від дощику під парасольку, співали пісні .

Виступи дітей середніх груп «Мальви» та «Пізнайко» були цікаві, костюми  відповідали  їх  ролям.   Діти гарно виконували інсценівки, показуючи присутнім свої здібності і таланти.

       Вихователі старших груп «Яблунька» та «Барвінок» поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит у піснях, таночках та індивідуальних номерах, у яких діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність з підготовки дітей до свята.

       І   на кожному святі господарювала її величність осінь, роль якої в ясельній групі виконувала вихователь, а в дошкільних групах - вихованці старших груп. Вона розважала малят, а на завершення усіх почастувала своїми дарами - смачними яблуками та грушами.

  Позитивні емоції та естетичну насолоду отримали всі – від найменших до найстарших учасників святкової феєрії царства осені. Усі групи  внесли свою нотку, своє бачення світу у палітру кольорів красуні.

Нікуліца Олена Михайлівна,

вихователь-методист ДНЗ «Чебурашка» с.Романківці


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень