A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Війні немає забуття

Дата: 14.05.2018 10:52
Кількість переглядів: 6

        Щороку 8 – 9 травня учнівський та педагогічний колективи Сербичанського НВК, спільно із місцевою владою ,первинною Ветеранською організацією, працівниками БНТД та учасниками АТО організували та провели  захід «Війні немає забуття», присвячений відзначенню  73- річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

        У ці знаменні для України дні в душі кожної людини змішалося безліч почуттів. Тут і радість перемоги, і гіркота від втрати своїх дідів та прадідів, які не повернулися з війни.

         День Пам’яті та примирення завжди буде нагадувати про те, що довелося пережити людям в той суворий час. Ми пам'ятаємо про тих, хто йшов назустріч смерті в боях в ім'я порятунку Батьківщини, про тих, хто своєю героїчною працею в тилу наближав Перемогу, про тих, хто піднімав країну з руїн. Це день нашої спільної Пам'яті. Це День Великого Подвигу.

        Ми низько схиляємося і віддаємо глибоку шану тим, хто героїчно пройшов довгими тернистими бойовими шляхами, а потім відродив рідну землю з попелища. Немає таких слів, якими можна було б повною мірою передати всю вдячність за безсмертний подвиг у найжорстокішій війні, яку коли-небудь знало людство.

      Учнями Сербичанського НВК упорядковано та прибрано пам’ятники, обеліски Слави та місця висадки парашутистів Другої світової війни. Відважність, мужність та відчуття патріотизму переповнюють серця кожного учня. І саме під час військово-патріотичної гри «Сокіл(Джура)» вони змогли це показати, як справжні захисники своєї Батьківщини – посівши почесне ІІІ місце.

                                         


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень