A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Свято Осені у Білоусівському НВК

Дата: 30.11.2018 12:48
Кількість переглядів: 2

          Осінь - щедра господиня. Вона пригощає нас рум 'яними яблуками та медовими грушами і гарбузовою кашею. З давніх часів люди відзначали свято Осені, свято зібраного урожаю.

           Щороку в навчально-виховному комплексі села Білоусівка за традицією проводиться свято Осені. Тож з 19 по 23 листопада 2018 року проходив вернісаж осінніх свят закладу.   Свято Осені у дитячому садку – це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка. Аби у святковій залі  панувала особлива атмосфера тепла та затишку, вихователі усіх груп підготували чудові сценарії свят для дітей.

          Ігри, запальні танці та веселі дитячі пісеньки про осінь зробили чарівне дійство незабутнім як для його маленьких талановитих акторів, так і для батьків. До участі у святах долучилися вихованці молодшого, середнього та старшого віку.

           Розпочали цикл осінніх свят діти другої молодшої групи «Сонечко» та різновікової групи «Веселка». Дошкільнята разом з вихователями Мартинюк Л.С., Парадюк Р.В. та музичним керівником Жиляєвою М.В. помандрували у подорож до лісу на пошуки чарівної Осені. По дорозі вони зустрічали лісових мешканців, гралися з ними, танцювали, співали. В кінці подорожі діти все ж таки розшукали золоту, чарівну та щедру Осінь, яка щиро пригостила дітей своїми дарами. По завершенні свята діти, батьки та працівники групи влаштували чаювання зі смачним пирогом від Осені.

           До вихованців групи «Дзвіночок» (вихователі Бунтило А.В. та Демчакова В.Г. та музичний керівник Жиляєва М.В.) завітала красуня Осінь. Ролі виконували діти, а роль Осені виконала завідуюча НВК Шелудченко Т.О.. Вона була у веселому та піднесеному настрою. Незабутні враження від свята Осені залишились у діток та батьків. Діти показали свої танцювальні, музичні та артистичні здібності, грали у рухливі та дидактичні ігри. Наприкінці свята Осінь щедро пригостила дітей та гостей.

          Завершили осінній цикл вихованці старшої групи «Зірочка» (вихователі Фрицак А.Р. та Савчук В.І. та музичний керівник Жиляєва М.В.). Взяли участь у заході « Телестудія Осінь», ведучі, журавлики, мухоморчики, ягідки – малинка, чорничка, ожинка, суничка, хмаринки, дощик та красуня Осінь. Діти виявили справжні акторські здібності, вразили яскравими костюмами та запальними таночками, що ще краще підкреслювало їхні ролі. Батьки брали активну участь у створенні святкової атмосфери та долучилися до святкової ярмарки, на якій представляли свою майстерність у випіканні здоби і солодощів.

          Слід відзначити велику організаційну роботу педагогічного колективу, який залучав не лише вихованців, а й батьків до участі у цих заходах.

           Хочемо подякувати батькам та діткам закладу за активну участь у створенні святкового настрою та житті садочка!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень