A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Методичне об’єднання вчителів німецької мови

Дата: 02.05.2018 10:45
Кількість переглядів: 4

         

      Нещодавно на базі Михалківського НВК відбулося методичне об’єднання вчителів німецької мови навчальних закладів району на тему: «Інтерактивні форми і методи як мотивація при вивченні німецької мови».

     Метою засідання вчителів німецької мови було збагатити свої знання з питань організації навчальної діяльності з використанням інтерактивних методів навчання на уроках та в позакласний час.

    Вчителів гостинно зустріла адміністрація НВК та вчителі. Учасників методичного об’єднання було ознайомлено з історією навчально-виховного комплексу, творчим портретом колективу НВК.

     Далі методичне об’єднання було перенесене на територію туристичного комплексу «Услад», де відбувся виховний захід на тему «Україна на карті Європи». Учні мали чим похизуватися перед педагогічною аудиторією: вся програма дійства виконувалась німецькою мовою бездоганно. У невимушеній атмосфері серед краси нашого краю діти дивували талановитим виконанням пісень, грою на гітарі. Мудрий наставник Бандуряк Любов Іванівна продумала насичену програму: було з чого і щиро посміятися, було з чого і відчути гіркий щем. Пісні про солдатів на німецькій мові особливо вразили аудиторію. Дивлячись у ті очі юних виконавців розумієш: нам усім (від малого до старого) потрібен мир, нам усім болить Україна.

      Також члени методичного об’єднання мали можливість прослухати цікаву екскурсію по стратегічному об’єкту – Дністровській ГАЕС. Вважаємо, що системні екскурсії на подібні об’єкти – необхідний елемент патріотичного виховання! Наскрізною думкою такої насиченої програми було те, що Україна – мати достойної європейської нації; нам, браття, є чим пишатися! 

         Методичний захід пройшов у творчій, доброзичливій атмосфері.

        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень