A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

«Пізнай себе і роби свою справу» у ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 м. Сокиряни проведено зустріч – профорієнтацію з кандидатом юридичних наук

Дата: 25.05.2023 10:31
Кількість переглядів: 6

Вибір професії – це усвідомлене визначення людиною сфери діяльності, яку вона прагне опанувати й довгий час нею займатися. Це один із найважливіших етапів на життєвому шляху. Адже, обираючи професію, особистість насамперед визначає своє місце в житті. Від вибору майбутньої професії залежить подальше успішне самоствердження й розвиток індивідуальності, можливість реалізації творчого потенціалу. Улюблений фах допомагає розкрити найяскравіші сторони особистості. Давньогрецький філософ Платон говорив: «Пізнай себе і роби свою справу».

Тому, сьогодні, у День Героїв України, у ЗАКЛАДІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТ. № 1 М. СОКИРЯНИ, з метою формування в учнівської молоді реального погляду на вибір майбутньої професії, для учнів 10 - 11 класів проведено зустріч – профорієнтацію з кандидатом юридичних наук, доцентом, підполковником поліції, деканом факультету підготовки фахівців для підрозділу поліції Луганського ННІ ім. Е. О. Дідоренка Донецького державного університету ВС - Бондарем Володимиром Сергійовичем та представниками відділу прикордонної служби «Сокиряни».

Кожен учень мав змогу висловити свої думки, щодо свого майбутнього вибору професії.

Висловлюємо подяку за співпрацю та проведену профорієнтаційну роботу гостям та сподіваємося на подальшу співпрацю в питаннях профорієнтації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень