A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Семінар-практикум вчителів української мови та літератури

Дата: 11.12.2018 10:19
Кількість переглядів: 4

      Видатний педагог Василь Сухомлинський сказав: «Учитель має право вчити й виховувати до тих пір, поки сам учиться й удосконалюється». Такого девізу дотримуються  вчителі–філологи всіх освітніх закладів району.

      Відповідно до річного плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської районної державної адміністрації, методичного кабінету, 7 грудня 2018 року в  Білоусівському НВК пройшов районний семінар-практикум вчителів української мови та літератури, який вкотре став іще одним кроком уперед у самоосвіті кожного із присутніх вчителів.                                         

Адміністрація  радо привітала гостей у стінах своєї школи. Уже з першої хвилини перебування була відчутна атмосфера привітності, добродушності та щирості дружньої шкільної сім’ї. Члени методичного об`єднання спільно обговорили  питання "Традиційні та інноваційні підходи у створенні креативної інтелектуальної особистості". Вчителі мали змогу поспілкуватися між собою, поділитися досвідом роботи з даної теми, відвідати уроки та позакласний захід  з  української мови та літератури.

Семінар освітян відкрила методист районного методичного кабінету Кібзун Любов Павлівна,  яка звернула увагу на актуальність теми в сучасній школі.  У ході роботи семінару  були продемонстровані 2 фрагменти уроків: з української мови «Узагальнення й систематизація вивченого з теми «Дієприкметник» - вчитель Маланич Н. М. та з української літератури «Соціально-побутова драма «Наталка Полтавка» І.Котляревського. Наталка як уособлення кращих рис української дівчини, що відстоює людську гідність, бореться за своє щастя» - вчитель Мартинюк І.М. Чимале захоплення в учасників семінару викликав позакласний народознавчий захід " Свято Катерини "- вчитель Якубовська Т.В.

       Під час теоретичної частини семінару вчитель з багаторічним досвідом роботи Бойчук С.М. продемонструвала свої педагогічні надбання, поділилась із присутніми власними напрацюваннями щодо  використання традиційних та  інноваційних підходів на уроках української мови та літератури. Педагоги підготували цікаві, змістовні виступи, продемонстрували високий рівень обізнаності з питань даної теми.  Учасники отримали методичні поради щодо подальшої успішної реалізації підвищення якості шкільної мовно-літературної освіти.

     Словесники залишали заклад з гарним настроєм, вдячністю й бажанням працювати на результат.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень