A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

"Я знаю, як спілкуватись в Інтернеті"

Дата: 13.03.2023 10:05
Кількість переглядів: 10

10 березня 2023 року, учні 6-8 класів  ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 1 М. СОКИРЯНИ СОКИРЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  взяли участь в інтерактивній виховній годині на тему: "Я знаю, як спілкуватись в Інтернеті" #НЕ_ВЕДУСЬ .
   Захід провела викладачка юридичних дисциплін Ірпінського фахового коледжу економіки та права Іліка Наталія Дмитрівна у співпраці із кабінетом виховної частини. 
    Актуальність теми полягає в тому, що сучасні діти більшу частину вільного часу проводять в Інтернеті, де завдяки вільному доступу ознайомлюються з інформацією, яка може бути для них шкідливою, також спілкуються не лише з друзями з реального життя, а і заводять нові знайомства з людьми, які можуть бути небезпечними. 
   На сьогоднішній день відомо, що кожна третя дитина в Україні готова зустрітися з онлайн-знайомими, двоє із трьох дітей бачили контент, який їх дуже налякав або засмутив. Найчастіше ці діти готові звертатися до батьків за допомогою. Проте, 85% батьків не знають що робити, якщо їхня дитина постраждала в Інтернеті.
   Учні переглядали слайди, відповідали на запитання, брали активну участь в обговоренні хвилюючої теми.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень