A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

День працівника дошкільної освіти в Сербичанському НВК

Дата: 27.09.2018 16:48
Кількість переглядів: 7

  Золотим вересневим днем 27 вересня – у дошкільному підрозділі  Сербичанського НВК відзначали Всеукраїнський день Дошкілля.

    Дошкілля - фундамент сучасної освіти. Завдання і почесна місія працівників дошкільного навчального закладу - створити сучасний дитячий садок, у якому буде щасливою кожна дитина. Щодень, щохвилини наш колектив намагається забезпечити такі умови, щоб дітям було затишно і комфортно.

    В дошкіллі праця нелегка, де необхідне покликання, любов до дітей до обраної справи. Аналізуємо і радіємо з успіхів колег, які неодноразово здобувають перемоги.    

    У день свята адміністрація закладу, а зокрема директор НВК Ладан Алла Дмитрівна привітала працівників дошкільного підрозділу, та висловила щиру подяку колективу за працю з маленькими дітьми та працю, яка створює умови для маленьких громадян нашої держави України.

     Творчим, позитивним та емоційним колективом садочка було організовано цікаві та захоплюючі заходи.

Для наймолодших , група «Ромашка», (вихователь Цвентарюк Е.С.) показано лялькову виставу «Колобок – супермен», за участі працівників закладу.

    Приємні хвилини позитиву та бадьорого настрою, отримали діти, батьки та працівники закладу під час проведення спортивної розваги з участю батьків старшої групи: «Веселка», (вихователь Яковина М.М.)

  Вихователям дошкільного підрозділу Сербичанського НВК вдалося створити невимушену атмосферу позитивного настрою та святковості для усіх присутніх.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень