A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Новорічний ранок у дошкільному підрозділі Селищанського НВК

Дата: 23.12.2018 09:27
Кількість переглядів: 16

З-поміж багатьох сучасних свят Новий рік є найулюбленішим. Можливо тому, що обіцяє зустріч із чимось таємничим, дає надію, що прийдешній час буде кращим, ніж минулий. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

З особливою теплотою наш колектив дошкільного підрозділу Селищанського НВК підійшов до підготовки святкування Нового року. Для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, а саме: казково оформили Новорічну залу виробами з природного матеріалу на новорічну тематику, вітражно розмалювали вікна. Цікаво продумані сценарії створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям та батькам.

Діти молодшої групи “Бджілки”(вихователі Ткачищина Н.Г., Ткач Л.П.)  із захопленням зустрічали Діда Мороза та Снігурочку, розповідали їм вірші, танцювали “Танок сніжинок”, співали пісні, хороводи, хлопчики виконували “Танок зайчат”. Найбільшу радість дітям принесли ігри з Дідом Морозом та Снігурочкою. Батьки та діти отримали велике задоволення.

А вихованці старшої групи “Капітошка” (вихователі Білоножка Р.В., Мирон Л.А.) відтворили казкові події Новорічної казки “На Балу у Снігурочки”. Казкові герої подорожували чарівними стежками, а під час подорожі співали пісні, хороводи, танцювали Буратіно та Мальвіна, Принц та Принцеса, Снігова Королева та Кай, Сніговики та Гномики. Весело діти зустріли та грали в різні ігри разом з Дідом Морозом та Снігурочкою.

У кінці свята Дід Мороз привітав усіх присутніх з наступаючими святами, а дітей пригостив подарунками. Усі отримали незабутні враження і чудовий настрій.

Цуркан Лідія Василівна,

заступник директора з виховної роботи

Селищанського НВК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень