A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Районне методичне об’єднання вчителів історії та правознавства

Дата: 26.12.2017 09:19
Кількість переглядів: 3

      

       21 грудня 2017 року на базі  ЗОШ І-ІІІ ст. с. Грубна  відбулося районне методичне об’єднання  вчителів історії та правознавства  на тему: «Нетрадиційні форми проведення уроків, як засіб формування загальнонавчальних компетентностей учнів».

      Учасників методичного об’єднання  привітала  в.о. директора школи Пастушок Ірина Вікторівна. Директор розповіла  історію заснування і розвитку школи, про вчителя, яка викладає історію,  перспективи школи на майбутнє.

      Учні 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст.с. Грубна самостійно показали фрагмент уроку: «Наш край у ХVІІI – першій половині XIX ст», на якому діти захищали проекти на відповідну тематику, які підготували під керівництвом вчителя історії – Панєнкової Валентини Іванівни. Учні в повній мірі реалізовали мету уроку, вдало поєднаючи використання комп'ютера, мультимедійного проектору та інших засобів.

      У рамках методичного об'єднання екскурсійною групою учнів школи на чотирьох мовах була проведенна екскурсія в етнографічному музеї ЗОШ І-ІІІ ст. с. Грубна, який рік тому створила Валентина Іванівна. Фонд мазею нараховує більше 100 експонатів, який формувався не тільки самою вчителькою, а й дітьми та мешканцями села.

    Вразив представлений Валентиною Іванівною культурологічний освітній проект «Традиції та побут старообрядців», який супроводжувався показовим виконанням учнями школи кацапського та українського танців, та представленням традиційного одягу кацапів.

      Методичний захід пройшов у творчій, доброзичливій атмосфері.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень