A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Новорічний ранок у Вітрянському НВК

Дата: 28.12.2018 09:17
Кількість переглядів: 10

Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і родинних свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найяскравіших свят у світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх та веселощі.  

Новорічний ранок у Вітрянському НВК традиційно збирає дітей, батьків та жителів села у чарівно прикрашеному спортивному залі біля розкішної ялинки. І цього року 21 грудня 2018 традиційно першими святкували дошкільнята та учні першого класу.

На початку новорічного ранку директор Вітрянського НВК Зелінський Михайло Васильович привітав усіх присутніх з наступаючим Новим роком.

- Нехай цей рік принесе вам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю всім у Новому році бути здоровими, красивими і успішними!

Учасниками новорічного дійства були казкові герої: зайчики, вовчики, лисички, білочки, ведмедики, сніжинки, гномики, Дід Мороз, Снігуронька. На початку ранку діти привітали всіх присутніх віршованими рядками і сповістили про початок свята хороводом, після якого кликали Діда Мороза і Снігуроньку. І дошкільнята, і учні першого класу розповідали віршики, водили хороводи, співали, танцювали, показали сценку «Вовк і семеро козенят». На завершення ще й у ігри пограли: «Перетягування», «Передай сніжну кулю із сюрпризом глядачам», «Хто швидше дістанеться до подарунка». Після всього дійства Дід Мороз роздав смачні подарунки і пообіцяв, що наступного року знову прийде.

Веселощі, жарти, танці, співи, хороводи, вітання Діда Мороза, Снігуроньки… Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива. І у кожного, дорослого і малого, у серці зародилася надія, що в новому році неодмінно здійсняться всі мрії, які ми загадаємо під ялинкою. Адже новорічний  час – чарівний, і всі побажання неодмінно збудуться !!!  

Гринько Любов Михайлівна,

вихователь дошкільної групи Вітрянського НВК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень