A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Нарада керівників закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів району

Дата: 25.09.2018 14:59
Кількість переглядів: 2

      25 вересня 2018 р. на базі відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації  відбулася чергова нарада з  керівниками закладів дошкільної освіти та  навчально-виховних комплексів району.

       У проведенні  наради взяли участь Гавдюк Роман Миколайович – завідувач сектору з питань молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту РДА;  Неміш Ганна Дмитрівна,  головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА; Дідик Ірина Анатоліївна, методист РМК відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської  РДА;    керівники закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів району.

       Учасниками наради було розглянуто ряд питань: Ведення та зберігання ділової документації ЗДО, НВК у поточному навчальному році;  Про фактичну мережу ЗДО, НВК на 2018/2019н.р.; Про підсумки експертизи готовності до нового 2018/2019н.р.; Планування та проведення методичних заходів на 2018/2019 н.р.; Санітарні вимоги до обладнання та утримання приміщень харчоблоку. Ведення журналів; Про проведення курсової перепідготовки педагогічних працівників ЗДО, НВК району; Інструктивно-методичні рекомендації щодо організації роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у ЗДО, НВК тощо.      

          В кінці наради підведено підсумки та надано рекомендації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень