A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

З професійним святом!

Дата: 27.09.2020 15:19
Кількість переглядів: 9

27 вересня в Україні відзначають своє професійне свято вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів – люди, які присвятили своє життя роботі з дітьми.

У цей день щиро вітаємо усіх працівників дошкілля! Важко оцінити важливість роботи вихователя та й кожного, хто працює в дитячих садочках і допомагає в цей непростий час батькам виховувати підростаюче покоління.

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті дитини, у формуванні її світоглядних позицій. На  цьому життєвому етапі починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини.  І саме вам, шановні працівники дошкільних установ, спільно з батьками та близькими наших дітей,  належить відповідальна місія – виховати справжніх здорових патріотів нашої України.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями ви ділитесь із своїми вихованцями, формуєте їхні характери, ви – то основа креативності, моральності, наполегливості, відданості й самоствердження майбутніх громадян нашої держави.

У ці особливі дні ми приєднуємося до привітань на адресу наших вихователів і всіх працівників дошкільних установ і щиро висловлюємо Вам свою подяку.

Вітаємо вас зі святом, бажаємо вам невичерпної енергії, краси і чарівності. Нехай життя ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням,  в оселі вашій хай панують світло і злагода,  у серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача.

Нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

 

 

Начальник відділу освіти РДА                                                       Голова РК профспілки працівників освіти                      

Галина РЯБКО                                                                                  Анатолій  ПОЛОНКА                                                               


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень