A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Вітаємо Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля

Дата: 27.09.2020 15:15
Кількість переглядів: 3

Дитячий садок для малюків недарма вважають першою школою життя. Адже дошкільний вік – це період у житті дитини, в якому формується особистість, той фундамент, який служить опорою і основою у подальшому житті.

Коли батьки знаходяться на роботі, про їх малюків з ранку до вечора піклуються досвідчені вихователі, а годують невтомні руки нянь. Саме Ви виховуєте нашу малечу, навчаєте дітей азів самостійності, виховуєте свідоме ставлення до правил  поведінки у суспільстві, готуєте дітей до школи.

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає неабиякої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все майбутнє малечі.

У ці особливі дні ми приєднуємося до привітань на адресу наших вихователів і всіх працівників дошкільних установ і щиро висловлюємо Вам свою подяку.

Вихователь… У цьому слові сконцентровано все: вдача, фах, талант, майстерність, любов, снага, відданість. Наші вихователі – прекрасні і неповторні, суворі і уважні, поступливі і непохитні, спроможні радіти і бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини.

            Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

              Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

Нехай ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть вам вирішувати найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні  ініціативи увінчаються успіхом.

Нехай Ваші доброта і професійна майстерність роблять радісним і цікавим кожен день вихованців дитячих садів! Творчих успіхів вам, щастя, благополуччя, міцного здоров’я, гарного настрою і міцних нервів, хороших зарплат і побільше приємних моментів у вашій, такій необхідній всім нам праці!

Зі святом!

Віталій МИКИТЮК,

в.о. директора Центру професійного

 розвитку педагогічних працівників

Ірина ДІДИК,

в.о консультанта Центру професійного

 розвитку педагогічних працівників


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень