A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Новорічні святкування в ЗОШ І-ІІ ст. с. Ожеве

Дата: 26.12.2018 11:47
Кількість переглядів: 4

    Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами.

    Саме так проходили свята у  ЗОШ I-II ступенів с. Ожеве. Розпочалося все із дня Святого Миколая, до якого були залучені всі учні школи. На святі  «Я ворота відчиняю для Святого Миколая» діти отримали солодкі подарунки від сільського голови,  а також було проведено благодійну акцію «Стань Святим Миколаєм», під час якої учнівський, педагогічний та батьківський колективи зібрали солодощі, продукти харчування, речі, канцелярське приладдя для дітей району, що відносяться до пільгових категорій.

     Активно працювали школярі у "Майстерні Діда Мороза", учні школи прикрасили зал та класні кімнати  новорічними сніжинками, що додало святковості під час проведення заходів.  

     Дні Новорічного настрою, що розпочалися 21 грудня запам'яталися учням 1-5 класів, класів, які першими долучилися до параду новорічних святкувань. «Новорічний калейдоскоп» під такою назвою пройшло свято у цих класах. Діти змогли поринути у світ казки, прийняти участь у хороводах, естафетах і конкурсах, їх розважав аніматор, за його  участю було проведено для учнів аквагрим. Школярі  отримали в подарунок неонові браслети, які ще більше підняли їм святковий настрій.

    Новорічні свята – це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Активними учасниками на новорічних дійствах стали учні 6-9 класів, які змагались у шоу «Хто зверху?». В кінці кожного свята Дід Мороз та Снігуронька привітали  усіх з Новим роком і пригостили учнів новорічними солодощами. На святі була присутня сільський голова Шевчук Раїса Миколаївна. По закінченню дійства для дітей була проведена святкова новорічна дискотека.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень