A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

В ШКОЛАХ РАЙОНУ ВВЕДЕНО СТАВКИ АСИСТЕНТА ВЧИТЕЛЯ З ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ

Дата: 14.09.2017 18:28
Кількість переглядів: 3

                                                                   

Про роботу закладів освіти району в новому навчальному році йшла мова під час наради заступника голови райдержадміністрації Ірини Тарасової з працівниками відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Зокрема обговорено проблемні питання з підготовки шкіл до роботи в опалювальний сезон, організацію безкоштовного харчування дітей пільгової категорії, дітей, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб. Також говорили про роботу позашкільних закладів освіти, підвіз вихованців з різних населених пункті до районного центру творчості дітей та юнацтва для занять в гуртках.

Одним з питань наради було діяльність психолого-медико-педагогічної консультації, організація інклюзивного навчання в школах району. За наявною інформацією на сьогодні у Сокирянському районі проживає 62 дітей-інвалідів, інклюзивним навчанням охоплено 30 учнів, за індивідуальною формою (за станом здоров’я)  навчається 25. Для належної організації даного напрямку роботи в 7 школах району введено 7 ставок асистента вчителя з інклюзивного навчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень