A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Спортивне свято до Дня фізичної культури та спорту

Дата: 14.09.2017 18:24
Кількість переглядів: 2

Справжнє спортивне свято зібрало сьогодні, 10 вересня, любителів спорту з усіх населених пунктів Сокирянського району. Стадіоном райцентру в урочистій ході на чолі з олімпійськими факелоносцями – ветеранами  з нагоди Дня фізичної культури і спорту пройшли команди  з сіл Романківці, Білоусівки, Вітрянки, Шебутинців, Грубна, Ломачинців, Василівки, школи Сокирянської ОТГ, юні спортсмени, вихованці Сокирянської районної дитячо – юнацької спортивної школи, Романковецької спортивної школи, команда Сокирянського ВПУ, любителі - скейбордисти та учасники велопробігу.

Вітали всіх учасників дійства голова райдержадміністрації Петро Бескупський та заступник голови районної ради Олексій Бойко. Керівники районної влади подякували всім за активність в спортивному житті району, побажали нових звершень та перемог. Петро Бескупський зокрема зазначив, що Сокирянщині є чим пишатися, зокрема вчора на Міжнародному Чемпіонаті з кікбоксингу в Македонії, наш земляк Максим Грейцар став Чемпіоном Європи. Петро Бескупський та Олексій Бойко вручив районні  відзнаки переможцям та любителям спорту.

Відтак, в секціях стадіону «Колос» розпочалися змагання з настільного тенісу, волейболу, шахів, шашок, армреслінгу, змагання скейтбордистів. Поле стадіону приймало футбольні команди на приз Сокирянської районної ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень