A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Серпнева конференція працівників освіти Сокирянського району

Дата: 28.08.2020 18:18
Кількість переглядів: 4

Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями працівників освіти, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості.

27 серпня 2020 року в залі засідань Сокирянської районної ради відбулася конференція працівників освіти району. Розпочалася хвилиною мовчання в память про керуючого справами районної ради Сергія Едуардовича Горна.

У роботі конференції брали участь: Антонюк Ірина Валеріївна – голова районної державної адміністрації, Козак Василь Васильович – голова районної ради, Рябко Галина Іванівна – начальник відділу освіти районної державної адміністрації, Полонка Анатолій Васильович – голова райкому профспілки працівників освіти, а також: Янчак Олександр Миколайович – перший заступник голови районної державної адміністрації, Лисий Іван Миколайович – начальник Сокирянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, Добровольська Анастасія Павлівна – в. о. директора ТРО «Сокиряни», Коваль Лілія Михайлівна – кореспондент районної газети «Дністрові зорі», керівники закладів освіти району, їх заступники, голови профспілкових організацій, батьківських комітетів та сільські голови.

На порядок денний винесено такі питання:

  1. Доповідь «Про підсумки розвитку освіти у 2019/2020 навчальному році та завдання  на 2020/2021 навчальний рік» (доповідач – Рябко Галина Іванівна, начальник відділу освіти районної державної адміністрації).
  2. Виступ «Дотримання протиепідеміологічних  заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19» (доповідач – Лисий Іван Миколайович – начальник Сокирянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області).
  3. Виступ «Алгоритм організації освітнього процесу ЗЗСО із урахуванням епідеміологічної ситуації» (доповідач – Неміш Ганна Дмитрівна, головний спеціаліст відділу освіти РДА).
  4. Виступ «Про функціонування Центру професійного розвитку педагогічних працівників району» (доповідач – Микитюк Віталій Михайлович, завідувач РМК відділу освіти РДА).

На цьогорічній конференції було зроблено акцент на забезпеченні якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти, на впровадженні освітньої реформи НУШ, її реалії та виклики, на наступності в роботі дошкільної, початкової та позашкільної ланок, впровадженні інноваційних технологій, на важливості діяльності ІРЦ та про якісне надання консультативно-психологічної допомоги батькам дітей з особливими освітніми потребами. Звернено увагу на участь та перемоги дітей у Всеукраїнських олімпіадах, Міжнародних конкурсах тощо.

На конференції відбулося нагородження почесними грамотами колективи ЗЗСО, ЗДО за належну підготовку до початку нового навчального року та за підсумками роботи у 2019/2020 н р. Також подяками за надану фінансову допомогу для якісної підготовки закладів освіти до 2020/2021 н. р. та осінньо-зимового періоду нагороджено виконкоми та сільські голови району.

Усім присутнім в дарунок пролунало мистецьке вітання від Корчинської Анастасії.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень