A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Спортивне орієнтування – спорт для всіх

Дата: 31.10.2017 18:17
Кількість переглядів: 1

Спортивне орієнтування стає все більш популярним видом спорту у всьому світі, не є виключенням і наш Сокирянський район. Завдяки відносній доступності для людей різного віку та вдалому поєднанню фізичних та розумових навантажень цей вид  дозволяє цікаво та направлено розвивати якості які можуть стати в нагоді як в повсякденні так і в екстремальних умовах адже спортивне орієнтування являється військово – прикладним видом спорту.

    Швидке прийняття рішень у виборі тактики подолання дистанцій потребує від спортсмена постійної напруги пам’яті, уваги, вольової готовності на ризик а також, відповідної атлетичної підготовки. Не останню роль у таких забігах відіграє інтуїція.

    Цієї осені традиційно відбулися старти ХХІІ обласного чемпіонату зі спортивного орієнтуванню на спринтерських дистанціях «Парки Буковини».

     В цих змаганнях прийняли активну участь спортсмени Сокирянського району де показали високий рівень підготовки. За два дні змагань, у вікових групах Ч /Ж -12-18 бронзу вибороли Іконен Максим, Цуркан Аліна, Мегера Марія, срібло Шимоня Іванна та золото Проданюк Вероніка, Проданюк Микола, Череватий Максим що в загальнокомандному заліку серед 29  клубних команд посіли VI місце та серед збірних команд районів Чернівецької області V місце. Всі призери змагань нагороджені грамотами обласного центру туризму та пам’ятними призами. Вітаємо наших спортсменів і бажаємо вдалих стартів.

 

                                                                            Тренер збірної команди

                                                                                 Сокирянського району

                                                                                                        М. Гонца


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень