A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

ДОЗВІЛЛЯ ДИТИНИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ В ДОШКІЛЬНОМУ ПІДРОЗДІЛІ ОЖІВСЬКОГО НВК

Дата: 14.04.2020 17:14
Кількість переглядів: 5

За час, карантину, і діти, і батьки втомились від одноманітності. Дехто рятується різноманітними іграми. Дехто – мультфільмами й переглядами відео. Але не потрібно перевантажувати дошкільнят переглядом мультфільмів, а організувати час так, щоб проводити його цікаво й необтяжливо.

 

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям п’ятдесят розвивальних завдань та розмальовок для розвитку навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті, дрібної моторики та загальної ерудиції.

Виконання запропонованих завдань сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до навчання, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини та впевненого засвоєння нею шкільної програми в подальшому.

Вихователі дошкільного підрозділу Ожівського НВК пропонують завдання для розвитку навичок творчого мислення, здорової пам’яті, дрібної моторики рук для дітей. Використовується багато інтернет  ресурсів , для того аби діткам було цікаво займатися вдома.

Величезна подяка батькам , які у цей непростий час підтримують вихователів  та з захопленням виконують завдання, які їм пропонують.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень