A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Урочисте закриття ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017»

Дата: 08.08.2017 17:09
Кількість переглядів: 2

                                                      

Професія учителя недаремно визнана однією із найблагородніших. Адже саме педагогам довірено найцінніший скарб людства – діти. Вони – наша гордість і надія, і саме в їх руках ключі від майбутнього.

   24 лютого 2017 року на базі Чернівецького обласного центру «Юність Буковини» відбулося урочисте закриття ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017».

  В урочистому закритті Конкурсу взяли участь: Олександр Фищук, голова Чернівецької обласної державної адміністрації; Іван Мунтян, голова Чернівецької обласної ради; Елеонора Молдован, Генеральний консул Румунії м. Чернівці; Оксана Палійчук, директор Департаменту освіти і науки Чернівецької області; Володимир Дутчак, голова обласної організації профспілки працівників освіти.

Сокирянський район в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» представляли:

  • Номінація «Початкові класи»:

Гордій Іванна Миколаївна – вчитель Сербичанського НВК;

  • Номінація «Біологія»:

Марко Лариса Петрівна – вчитель Сербичанського НВК;

  • Номінація «Музика»:

Яковина Лідія Анатоліївна – вчитель Сербичанського НВК;

  • Номінація «Інформатика»:

Дубодєлов Павло Тимофійович – вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с. Грубна.

   Учасників конкурсу було нагороджено дипломами Чернівецької обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, а також грошовою премією обкому профспілки працівників освіти і науки у розмірі 500 гривень.

   Дипломом ІІІ ступеня, грошовою премією в розмірі 533 гривні, подарунковим сертифікатом вартістю 800 гривень від Чернівецької обласної державної адміністрації, Департаменту освіти і науки та подарунковим сертифікатом вартістю 500 гривень від спонсора – магазину «Фокстрот» нагороджено Дубодєлова Павла Тимофійовича, вчителя інформатики ЗОШ І-ІІІ ст. с. Грубна (номінація «Інформатика»).

      Працю вчителя ні з чим не можна ні порівняти, ні зіставити. Ткач уже через годину бачить плоди своїх турбот. Сталевар через кілька годин радіє з вогненного потоку металу – це вершина його мрії; орач, сіяч, хлібороб через кілька місяців милується колосками і жменею зерна, вирощеного на полі... А вчителеві треба працювати роки і роки, щоб побачити предмет свого творіння; буває минають десятиріччя, і ледве-ледве починає позначатися те, що ти замислив; нікого так часто не відвідує почуття незадоволення, як учителя; ні в якому ділі помилки і невдачі не приведуть до таких тяжких наслідків, як в учительському. Учитель зобов’язаний перед суспільством, перед твоїми батьками працювати тільки добре; кожна крихта твоєї людської краси — це його безсонні ночі, сивина, неповоротні хвилини його особистого щастя — так, учителеві часто буває ніколи подумати про себе, бо він змушений думати про інших, і це для нього не самопожертва, не покірливе підкорення долі, а справжнє щастя особистого життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень