A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

ІV обласний турнір юних математиків імені професора М.Й. Ядренка

Дата: 09.10.2019 16:15
Кількість переглядів: 2

Математика — цариця всіх наук. її улюблениця — істина, її вбрання — простота і ясність. Палац цієї володарки оточено тернистими заростями, і, щоб досягти його, кожному доводиться пробиратися крізь хащі. Випадковий мандрівник не виявить у палаці нічого привабливого. Краса його відкривається лише розуму, що любить істину і загартований в боротьбі з труднощами, і такому, який свідчить про незвичайну схильність людини до заплутаних, але невичерпних і піднесених розумових насолод.


Ян. Снядецький

 

        28  вересня 2019 року у Чернівцях відбувся  ІV обласний турнір  юних математиків імені професора М.Й. Ядренка, у якому взяли участь       команд нашої області.  Сокирянщину представляла збірна команда району «MixStar», до складу якої входили учні ОНЗ «Романковецька гімназія  ім. К.Ф. Поповича» Стан Ростислав Валерійович, Рудько Олена Дмитрівна, Редько Богдана Миколаївна та ОНЗ «Шебутинецький НВК» Цура Владислав Васильович (керівники: Харабара Василь Петрович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, Заслужений вчитель УРСР; Урсатій Любов Михайлівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель математики, вчитель–методист;  Ганіна Марія Іванівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель математики, старший учитель, Рябий Святослав Іванович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, вчитель математики, старший учитель).

        Всеукраїнський турнір юних математиків імені професора М. Й. Ядренка — це командно-особисте змагання, в якому школярі мають розв’язувати складні математичні задачі дослідницького характеру, презентувати власні розв’язання й узагальнення в переконливій формі, а також захищати їх у науковій дискусії (математичному бою).

          Учасники продемонстрували високий рівень математичної підготовки, зокрема уміння розв’язувати складні задачі дослідницького характеру. Також досить відрадно, що під час турніру відбувся продуктивний діалог між учасниками та членами журі. Нагородою для учасників турніру стала чудова гра, приємні спогади й враження на все життя. Команда «MixStar» за результатами боротьби нагороджена Дипломом IІ ступеня.

          Особлива подяка вчителям Харабарі Василю Петровичу, Урсатій Любові Михайлівні, Ганіній Марії Іванівні (ОНЗ «Романковецька гімназія  ім. К.Ф. Поповича) та Рябому Святославу Івановичу (ОНЗ «Шебутинецький НВК») за  підготовку  учнів , які показали  глибокі  знання  у ІV обласному турнірі  юних математиків імені професора М.Й. Ядренка та здобули  перемогу.

Висловлюю подяку і юним математикам. Сподіваюся, що інтелектуальні змагання стануть для них неабияким стимулом для руху до нових вершин у науці й житті.

                  Вітаємо  математиків Сокирянщини з перемогою!

 

Яковина Галина Іванівна,

методист РМК ВОМС РДА


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень