A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Святкування 8 Березня у Михалківському навчально-виховному комплексі - це завжди дзвінкий сміх, щирі усмішки та трішки сліз радості в матусиних очах

Дата: 10.03.2020 15:53
Кількість переглядів: 3

       Весна і мати. Що в них спільного є, що жінку ми порівнюємо з весною? Бо кожна з них  – життя дає . Весна – Землі, а мама – нам з тобою.

    Настала довгоочікувана зміна: лютий на календарі змінився першим весняним місяцем - березнем. А це означає, що прийшов кінець холодам, скоро можна буде забути про морози і порадіти зеленоокій весні.

        З  приходом  березня хочеться сміятися і співати, як весела крапелька бурульки, як дзвінкі струмки, як  сонячний зайчик. І хоча зима інколи у березні дає про себе знати , та серце вже наспівує радісні мелодії.

    Це тому, що з приходом весни ми святкуємо таке чудове й ніжне свято – 8 Березня. У цей день  загострюється почуття любові і ніжності. Хочеться цілувати рідні жіночі руки і нескінченно дякувати за подаровані ними тепло, ласку, смачні обіди, зв'язані рукавиці, випрасувані сорочки і ще багато - багато різних дуже потрібних справ.

    8 Березня - одне з найулюбленіших свят у Михалківському навчально-виховному комплексі. І цьогоріч воно пройшло весело та незвичайно.

     Скільки підготовки, репетицій, очікування і хвилювань. Адже готуватися до свята діти та дорослі почали ще за місяць. Вихователі разом з музичним керівником складали сценарій, бо кожен педагог дитячого садочка знає, як важливо вдало скласти план свята. Адже це яскрава мить, яка запам'ятовується зазвичай на роки, а іноді і на все життя. Кожен з педагогів постарався скласти свій, індивідуальний сценарій  для своєї групи. Але й діти не сиділи без діла. Вони теж активно готувалися. Скільки старання, любові та творчості проявили вони, готуючи подарунки для улюблених мам, бабусь, сестричок! Малята майстрували  ромашки, листівки, сувенірчики... А також репетирували і вчили ролі, розучували вірші, пісні, танці, а потім з гордістю показували свою творчість мамам, сестричкам і бабусям. Разом з вихователями та батьками діти прикрашали групу, музичний зал квітами, малюнками.

   І, звичайно, вихователі вели з дітьми бесіди про любов до мами, бабусі, неньки України.

     Так  вихованці старшої групи  (вихователі  Банчук Зоя Іванівна та Жук Людмила Вікторівна) провели родинне свято «Щаслива родина – щаслива країна»,  яке відбулося 4 березня. Батьки, діти, педагогічні працівники у цей день об’єдналися  у велику, дружню родину і спільними зусиллями   прославляли  велич родини, засади, на яких виховуються дошкільнята: материнську любов, батьківську  науку, бабусину  молитву, дідусеву мудрість. Діти дарували слова подяки мамам, татусям, бабусям та дідусям за любов, тепло і доброту. Приємно, що під час заходу родини, отримавши позитивні емоції та гарний настрій, ще раз переконалися, що  щасливі миті близьким людям варто дарувати щодня.

    5 березня діти середньої групи (вихователі Урсол Альона  Борисівна та Гикова Олеся Анотоліївна) провели інноваційне  та  креативне свято для мам «Весняне дефіле», на яке завітала Королева з казки «Білосніжка», яка була стурбована своєю вродою і разом з Дзеркалом вирушила до садочка на сучасний показ мод. Хлопчики-джентльмени та дівчатка - модниці продемонстрували дефіле в  шести  стилях: спортивному, сучасному, національному українському, ретро, сучасному діловому  та стилі авангард. В останньому  маленькі модниці  показували  створені маминими руками костюми з підручного матеріалу: плівки, серветок, газет та журналів, одноразових пакетів, кольорового  гофрованого паперу, обгорток для квітів, утеплювача для підлоги. До показу долучилися вихователі та помічники в костюмах стилю  авангард.

      Діти молодшої  групи  «Сонечко» (вихователь Грамчук Наталія Іванівна) провели веселе « Свято Бантиків», на яке завітали клоун Кльопа та його подруга Капризуля. Окрасою  дійства були різнокольорові бантики, які були у кожного учасника . Дівчатка подарували мамам чудовий «Таночок  Лялечок», а хлопчики - веселий танок водіїв. А мами здивували гостей таночками з синами та дочками. Усі присутні отримали задоволення від дзвінких та радісних голосочків та неперевершеного дитячого артистизму.

    Також  у цей день з особливим почуттям відповідальності пройшло свято в молодшій групі «Ромашка» (вихователь Чижевська  Тамара Михайлівна). Батьки вихованців креативно підійшли до підготовки і організували свято  для своїх мам та свекрух. У незвичних та цікавих змаганнях брали участь мами та бабусі. Слова любові та подяки линули в кожному слові та зігрівали серця кожної жінки.

           Свята вдалися на славу! Вони принесли  у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Дідик Ірина Анатоліївна, методист РМК ВО РДА



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень