A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Методична студія в ДНЗ «Чебурашка» с.Романківці

Дата: 05.12.2019 15:10
Кількість переглядів: 2

28 листопада 2019 року  в Романковецькому дошкільному навчальному закладі  «Чебурашка» відбулося засідання методичної студії для вихователів ДНЗ, НВК району  з участю методиста з дошкільної освіти  ІППОЧО Савчук Олени Славіковної.

          Форма проведення – майстер-клас.

Метою проведення майстер-класу: реалізація вимог Базового компонента дошкільної освіти, освітньої лінії «Дитина  в соціумі», удосконалення рівня теоретичної та практичної підготовки вихователів ДНЗ  з соціальної компетентності дітей дошкільного віку через застосування різних видів ігрових вправ.

 У ході  роботи майстер-класу  Олена Славіковна звернула увагу учасників заходу на високе призначення педагога – допомогти маленькій людині розгадати секрети свого внутрішнього «Я», прилучити її до комфортного самопочуття в колективі, в соціумі. Закріпила з учасниками   основні  вимоги  щодо соціальної компетентності дітей дошкільного віку згідно з усіма освітніми лініями Базового компонента дошкільної  освіти.

 Під час проведення заходу панувала справжня творча атмосфера. До уваги слухачів було представлено різні  ігрові форми роботи щодо соціальної особистості дошкільника.  Кожен учасник мав змогу на практиці поринути у світ гри.

 Майстер-клас викликав позитивні емоції серед слухачів. Учасники заходу схвально оцінили змістове наповнення заходу, його організацію та проведення, отримали певний досвід, який зможуть використати у професійній діяльності та, при необхідності, і в життєвих ситуаціях.

          На завершення майстер-класу слухачі подякували методисту ІППОЧО Олені Славіківні, обмінялися враженнями щодо роботи майстер-класу та підтвердили факт, що професія педагога – це творче покликання душі та серця.

Лиса Наталія Петрівна,

завідуюча ДНЗ «Чебурашка» с.Романківці


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень