A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області

Відпочинок та оздоровлення дітей району

Дата: 09.08.2019 15:03
Кількість переглядів: 1

    В районі літній оздоровчий період 2019 року розпочався відкриттям 15 мовних таборів, двох таборів праці і відпочинку та двох пришкільних таборів з денним перебуванням (380 дітей).

   За час перебування у таборах діти мали нагоду здійснювати екскурсії, подорожі, турпоходи, мандрівки, ознайомлювалися з творчістю місцевих майстрів-умільців.

   Літні табори здійснювали принцип наступності і безперервності виховання, виконували по відношенню до закладу компенсуючу функцію, дали можливість дітям не лише відпочити, зняти фізичне і психічне навантаження навчального року, але й створювали нові умови для збагачення їх соціального досвіду.

   В процесі різноманітної виховної діяльності таборів проходив розвиток особистості дітей в колективі наставників, ровесників і оточуючого середовища.

    Крім того за місцеві кошти забезпечено відпочинком в наметовому таборі «Бригантина» на базі відпочинку «Услад» 32 дітей, оздоровлено 20 дітей пільгової категорії в оздоровчому таборі «Вербиченька» Сторожинецький район с. Давидівка з організованим підвозом.

  Відповідно обласного розподілу путівок в оздоровчих таборах  області «Вербиченька», «Юність», «Зелені пагорби», «Дністер плюс» за обласні кошти  оздоровилися 72 дітей пільгових категорій (багатодітні, сироти, позбавлені батьківського піклування, інваліди, обдаровані ітд.).

   З районного бюджету на оздоровлення та відпочинок дітей пільгової категорії в 2019 році заплановано та використано 125 тис.грн.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень